Restaurant 'De Haas' Kom werken bij het leukste restaurant van Elburg: Restaurant De Haas! Geen ervaring? Wij leren je alles!
Soort dienstverband: Stage Doe jij een opleiding tot gastheer/vrouw of zelfstandig werkend kok en ben je op zoek naar een uitdagende stage ? Wij zoeken stagiaires die de handen uit de mouwen kunnen steken. Ons restaurant en keuken draaien vaak op volle toeren! Met ons grote zalencentrum ontvangen we grote groepen die in n keer te eten krijgen. En daarnaast hebben we een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten voor ons restaurant. Een echte uitdaging dus! Na afloop zorg je er met je collega’s voor dat alles weer netjes wordt opgeruimd. En ben je klaar? Dan sluiten we als team de dag gezellig samen af.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is creatief, leergierig, toont inzet, kan goed omgaan met collega's en gasten, gastvrij en enthousiast!
Wat biedt het bedrijf?
Bij Restaurant De Haas krijgt de student alle vrijheid en mogelijkheden om door te groeien. Dit kan zowel op andere afdelingen, zoals de keuken, huishouding, onze eigen Stadsbrouwerij of onze tweede locatie: Brasserie Aan de Gracht.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat