Hotel & Congrescentrum Mennorode Gastheer/vrouw gezocht! - Hotel & Congrescentrum Mennorode
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en afwisseling met zich mee. De ene dag verwelkom je gasten in ons à la carte restaurant, de volgende dag organiseer je een barbecue voor 100 personen of bereid je een vergaderzaal tot in de puntjes voor. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en helpt waar nodig, zowel onze gasten als je collega's, om een perfecte ervaring te creëren. De belangrijkste taken zijn o.a.: • Aanname van reserveringen. • Ontvangt gasten. • Gasten voorzien van (toeristische) informatie. • Adviseert gasten en neemt de bestelling op.
Naar wie zijn wij op zoek?
Herken jij jezelf in het volgende? • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, andere talen zijn een pré. • Communicatief vaardig. • Een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. • Flexibel beschikbaar. • Beschikbaar voor minimaal 3 maanden.
Wat biedt het bedrijf?
Naast een leuk welkomstpakket bieden wij je dit: • Stage vergoeding. • Persoonlijke aandacht en begeleiding van de leermeester. • Diverse training en cursussen voor groei en ontwikkeling. • Werken in een hecht team waarin plezier en goede sfeer voorop staat.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers