Hotel Restaurant de Vossenberg
We zijn een veelzijdig bedrijf en gedurende je werkdag kan je dan ook vanalles doen. We hebben een goedlopend restaurant met (winter)terras waar je onze gasten zal ontvangen en voorzien van allerlei lekkere dranken en eten van de kaart. Zowel het bereiden van dranken als het uitserveren hoort hierbij. We willen dat onze gasten een fijn verblijf bij ons hebben en streven er daarom naar om de verwachting van de gast te overtreffen. Dit geldt niet alleen voor het restaurant maar ook voor ons hotel. Bij je dagelijkse werkzaamheden zou dus ook kunnen horen dat je hotelgasten in- en uitcheckt, hen van informatie voorziet en verder op een gastvrije en positieve manier bijdraagt aan een prettig verblijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gastvrij, staat open voor wat je bij ons kan leren en hardwerkend. We vinden het leuk als je onze gasten weet te verrassen door je persoonlijkheid aan tafel, of wellicht kan jij wel heel secuur onze dranken bereiden en daarmee de bar draaien.
Wat biedt het bedrijf?
Wanneer je na een periode van stage hebt laten zien dat je in ons team past (en wij bij jou), is er kans op een vaste aanstelling. Ook kom je in een jong en dynamisch team terecht waarin we met z'n allen hard werken, maar het ook erg gezellig vinden om na het werk even met elkaar bij te kletsen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers