Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant Het Wapen van Elst Weet je van aanpakken, kom dan bij Het Wapen van Elst!

Tijdens je stageperiode zal je ook de kans krijgen om te leren over gastvrijheid, klantenservice en teamwork. Het omgaan met verschillende uitdagingen en het werken in een snel veranderende omgeving zullen je helpen groeien als professional in de horecabranche. Grandcafé Hotel Het Wapen Van Elst hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar stagiaires en leerlingen. Daarom zal je regelmatig feedback ontvangen, begeleiding van ervaren mentoren en de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en workshops van zowel Vaste Medewerkers, Leermeesters en Externen. Kortom, een stage bij Grandcafé Hotel Het Wapen Van Elst biedt een unieke kans om diverse aspecten van de horeca te verkennen, waarbij je niet alleen taken uitvoert, maar ook waardevolle kennis en ervaring opdoet. Het is een plek waar leren en werken hand in hand gaan, en waar je de mogelijkheid hebt om te zetten in concrete vaardigheden voor de toekomst.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student die gedreven is, wie echt verder wil komen in het vak. Die leergierig is. En elke dag opnieuw het maximale uit zichzelf te halen.

Wat biedt het bedrijf?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats en heb je nog geen vakantiebaantje, dan kan je tijdens de vakantie alvast bij ons beginnen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder