Manager / ondernemer horeca

Het Wapen van Valburg B.V. Manager ondernemer horeca

Als je bij ons komt werken kun je verwachten dat wij er met zijn alle voor gaan zorgen dat jij de fijne kneepjes van ons mooie vak leert. Je begint de dag met een lekkere kop koffie. Dan loop je de reserveringen en mails na. Dek je het restaurant in na het aantal reserveringen. Zorg je dat het restaurant tip top in orde is voor als de eerste gasten binnenkomen. Dan gaan we gezellig eten met zijn allen. Vervolgens geven we onze gasten een geweldige avond. Dan ruimen we gezamenlijk alle sop en laten we alles weer netjes achter voor je collega of jezelf de volgende dag. Buiten de dagelijkse werkzaamheden betrekken we je ook bij: Bedrijfsprocessen Maken van roosters Het bestelproces, Organiseren van evenementen, speciale acties etc. Meedenken aan een nieuwe drankkaart of menukaart. Sociale media Mocht jij zelf punten hebben waarop je jezelf wilt verbeteren of waar je meer in wilt verdiepen dan staan wij daar zeker voor open!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn niet op zoek naar bepaalde eigenschappen of vaardigheden, bij ons is iedereen welkom! Waar wij vooral naar opzoek zijn is een leuke collega die graag alles wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige werksfeer waar kwaliteit en beleving altijd voorop staat.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder