Marketing & Communication Specialist

AppCenter Nederland B.V. Stage Marketing & Communicatie bij snelgroeiende tech startup: ontdek, leer en groei mee!

Bij CommuniQate, een snelgroeiende tech startup, zijn we op zoek naar een enthousiaste BOL-stagiair(e) om ons marketingteam te versterken. Je helpt met het beantwoorden van klantvragen, test nieuwe versies van ons platform, schrijft blogs en kennisbankartikelen, en creëert social media content. Daarnaast schakel je met externe marketingpartijen voor onze online strategie. Tijdens je stage leer je alles over contentcreatie, social media marketing en klantcommunicatie, terwijl je werkt in een innovatieve startup. We bieden je begeleiding van ervaren marketeers en ruimte voor eigen creativiteit en ideeën. Dit is jouw kans om mee te groeien in een dynamisch team en praktijkervaring op te doen!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student met een ondernemende mindset die proactief is en graag verantwoordelijkheid neemt. Je bent iemand die ook buiten school bezig is met je vak, altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in marketing en communicatie. De leercurve bij ons is steil, maar dat schrikt jou niet af – integendeel, je ziet het als een uitdaging. Je wordt continu begeleid door ervaren collega's, maar we verwachten ook dat je zelfstandig aan de slag kunt en het initiatief durft te nemen. Ben jij leergierig, creatief en klaar om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken!

Wat biedt het bedrijf?

Bij CommuniQate bieden we je een unieke kans om praktijkervaring op te doen binnen een innovatieve en snelgroeiende tech startup. Je werkt in een jong, dynamisch team waar volop ruimte is voor jouw ideeën en creativiteit. Je krijgt directe begeleiding van ervaren marketeers en leert alles over de nieuwste marketing- en communicatietrends. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van contentcreatie, social media, klantcommunicatie en het testen van software. Bij ons krijg je niet alleen een leerplek, maar een omgeving waar je echt kunt bijdragen en impact maakt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder