Marketing & Communication Specialist

Senz. Interim B.V. Klaar om jouw passie voor marketing en communicatie om te zetten in praktijkervaring? Start bij ons!

Wil jij jouw creativiteit en passie voor marketing en communicatie in de praktijk brengen? Ben je op zoek naar een dynamische stage waar je echt het verschil kunt maken? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken op het gebied van Marketing en Communicatie. Als stagiair(e) bij ons krijg je de unieke kans om niet alleen mee te draaien in een professioneel team, maar ook om je eigen stempel te drukken met jouw innovatieve ideeën en frisse perspectieven. Je zult niet alleen ondersteuning bieden bij het verzamelen en verwerken van content, maar ook de ruimte krijgen om nieuwe initiatieven te ontplooien en jouw creatieve visie tot leven te brengen. Wat maakt deze stage nog specialer? Je krijgt de mogelijkheid om te werken in drie bedrijven; Senz Interim, YourPlannerz en EduViewz, elk met hun eigen doelgroep, marketingplan en huisstijl, maar allemaal achter één deur.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent bezig met een relevante opleiding in de richting van Marketing en Communicatie; - Jouw hart gaat sneller kloppen van alles wat met marketing en communicatie te maken heeft, en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends; - Creativiteit zit in jouw DNA en je bent resultaatgericht met een praktische instelling; - Je communiceert vlot en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal; - Je werkt zelfstandig, maar durft ook hulp te vragen als je dat nodig hebt

Wat biedt het bedrijf?

- Een uitdagende stage waarin je echt het verschil kunt maken en jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie; We bieden je de kans om je innerlijke marketing-goeroe los te laten en briljante ideeën te ontwikkelen die zelfs de meest kritische collega zou waarderen! - Een informele werkomgeving; Bij ons geen strakke pakken of stijve regels, maar wel gezellige koffiepauzes en een team dat altijd in is voor een potje tafeltennis; - Een stagevergoeding en tegemoetkoming in reiskosten; Je inzet wordt beloond met een vergoeding, zodat je je favoriete snacks kunt inslaan en altijd met een volle tank (of opgeladen OV-chipkaart) op pad kunt gaan. - Een kantoor in Enschede waar je altijd terecht kan. Ons kantoor is de perfecte plek om te schuilen voor regenachtige dagen of om gewoon even je gedachten te laten waaien (met of zonder een tafeltennistoernooi).

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder