Zelfstandig werkend kok

Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo is op zoek naar leergierige en enthousiaste studenten die willen werken aan hun ontwikkeling in het leukste hotel van Overijssel. Altijd al interesse gehad over hoe het er aan toe gaat in de horeca? Ben jij leergierig en gemotiveerd? Dan ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn! Als leerling bestaan je werkzaamheden o.a. uit; • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden; • Het bereiden van gerechten; • Het ondersteunen van de koks waar nodig; • Het schoonmaken van de werkruimtes en gereedschappen; • Het controleren en ontvangen van binnenkomende producten; • Geeft producten die bestelt moeten worden door; • Behandelt binnenkomende aanpassingen voor gerechten; Word je hier helemaal enthousiast van? Wacht dan niet en stuur ons je motivatie en CV via hrm@sheetz.nl t.a.v. Mw. Annette Thalen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder