Restaurant Breurs Boekelo
Mise en place maken, gerechten en componenten bereiden, werkzaamheden plannen, gerechten voorbereiden en doorgeef gereed maken, schoonmaken werkomgeving, ontvangen en controleren producten, Alle aangegeven werkprocessen kunnen worden uitgevoerd door de werknemer, het uiteindelijke doel is dat de leerling de processen zelfstandig kan uitvoeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt passie voor koken en je wil veel leren. Je voelt je goed in een team, maar kan ook zelfstandig werken.
Wat biedt het bedrijf?
leuke leerzame werkomgeving in een nieuw bedrijf, een gezellig en collegiaal team. Modern bedrijf. Je werkt met mooie dagverse producten, je kunt veel leren in ons bedrijf. Kans op een contract binnen de organisatie.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat