Kok

Bistro T-Bone enthousiaste leerlingen gezocht !

voorbereidende werkzaamheden, mis-en-place, 'savonds onder begeleiding diner lopen

Naar wie zijn wij op zoek?

gastvrij communicatievaardig leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Jong dynamisch, huiselijk, gezellig bedrijf. Goede begeleiding en veel aandacht voor leren in de praktijk Hulp bij de schoolopdrachten

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder