Conferentiehotel Villaheidebad Een enthousiaste/leergierige student(e) gezocht!
onze gastheren en gastvrouwen zijn het gezicht van de zaak. Ze zorgen ervoor dat alle gasten een zo prettige mogelijk verblijf hebben. Wij als kleinschalig Conferentiehotel vinden dat persoonlijke aandacht het verschil kan uitmaken. Daarom besteden wij erg veel aandacht hierin. Je vindt het leuk om met gasten in contact te komen. Je vindt het leuk om alle werkzaamheden uit te voeren die horen bij een gastheer, gastvrouw. Dit wil zeggen zorgdragen voor tiptop in orde vergaderzalen, het schoonhouden van de lounge en restaurant. De telefoon aannemen en mochten er aanvragen zijn deze correct af te handelen. Zorgdragen voor de operationele bestellingen. Daarnaast heb je interesse in onze culinaire aanpak. Bij ons komt alles vers uit eigen keuken en werken puur met lokale producten. Je vind het leuk om voorstellen te doen voor de kaart samen met de keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een enthousiaste student(e), die leergierig is en onze gasten graag in de watten legt.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met een hoog culinair niveau. We werken met een gezellig en hecht team en hebben gedurende het jaar leuke uitjes op de planning staan.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers