De Poelier Koken in een hardwerkende en gezellige keuken!
Word jij onze nieuwe kippenbaas die de spitten bediend? Of focus jij je juist op de overige vis en vegetarische gerechten. Claim jouw plekje in de keuken! Met een half open keuken zie je meteen of je gerechten in het restaurant in de smaak vallen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij plezier in het horeca vak en ben je gemotiveerd om te leren? Dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek!
Wat biedt het bedrijf?
- Marktconform salaris - Fooi - Teamuitjes - Hecht familieteam - Personeelsmaaltijd - Personeelkorting
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder