Manager / ondernemer horeca

Grand Cafe Cornelis Welkom bij Cornelis!

Als meewerkend horecaondernemer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en daarmee het gezicht van ons bedrijf. Het is van belang dat je onze gast van begin tot eind laat genieten van een bezoek aan Cornelis. Bij ons krijg jij een praktijkgerichte, brede opleiding waar je niet alleen het vak leert met bestellingen opnemen en uitserveren van gerechten. Wij betrekken jou ook bij alle werkzaamheden voor en achter de schermen en hoe een horecabedrijf werkt. Tevens leer je veel over de producten die wij gebruiken en bereiden. Ook leer jij om creatief en zelfstandig te werken zodat je met gemak onze gasten kan bedienen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, Gemotiveerd, Creatief, Teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Bij Cornelis kunt u sfeervol genieten in het dorpshart van Epe. wij zijn gevestigd in het oude gemeentehuis in een monumentaal pand. Een lekkere kop koffie of thee, een hapje tussendoor, een zakelijke lunch, een overheerlijk diner of gewoon een drankje aan de robuuste bar onder de zwevende koperen biertanks. Voor elke gelegenheid biedt Cornelis een passende ruimte. Binnen in het authentieke maar eigentijdse restaurant of café, buiten op het prachtige terras voor Cornelis, onder de monumentale Wilhelminaboom, of heerlijk in het zonnetje aan de zuidkant van het Grand Café. Bij Grand Café Cornelis serveren wij kwalitatief hoogwaardige gerechten, gemaakt van eerlijke producten. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van op klassieke, Italiaanse wijze gemaakte pizza’s, bereid door onze kok uit Italië, gemaakt in een authentieke Italiaanse houtoven.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder