Leidinggevende bediening

Witte Berken Natuurhotel Restaurant Leidinggevende bediening - Is gastvrijheid je natuurtalent?

Wil je in het eerste Natuurhotel van Nederland gasten in de watten leggen? Tijdens je studie (BBL, Bol, Stage) kan je in een klein familiehotel echt het verschil maken in onze bewuste en eigentijdse gastvrijheidsvisie. Sinds de overname en grondige renovatie in de zomer van 2021 ontvangen Jan en Margreet Paauwe, samen met een betrokken team, gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’ (35 medewerkers, 30 kamers, restaurant 80 couverts en 2 vergaderzalen) . Als uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter helpen we gasten op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen we ze met de lekkerste smaken uit de natuur op het bord. Witte Berken Natuurhotel is op zoek naar jonge natuurtalenten om het team te versterken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat breng je mee? • Gastvrijheid is jouw natuurtalent • Je bent ondernemend, een echte aanpakker

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? • Een werkplek op één van de mooiste plekken van de Veluwe • Witte Berken Natuurhotel is volop in ontwikkeling met veel mooie plannen voor de komende jaren die je mee helpt realiseren • De mogelijkheid om je te verbreden en verdiepen in kennis en vaardigheden • Een fijne werksfeer met enthousiaste betrokken collega’s

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder