Landgoedhotel Villa Vennendal Leidinggevend medewerker bediening in het gezelligste hotel van de Veluwe!
Ben jij gastvrij, houd je van aanpakken en wil je leren hoe je een team aanstuurt in de horeca? Je leert alleen de fijne kneepjes van het bedienen, maar ook hoe je de dagelijkse werkzaamheden coördineert, collega’s aanstuurt en zorgt voor een soepel verloop van de service. Je draait volledig mee in het team en ontwikkelt jouw leidinggevende vaardigheden in een dynamische werkomgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je bent resultaat gedreven en enthousiast; • Je bent representatief en hebt gastgerichtheid in een hoog vaandel; • Je bent een echte teamplayer! Tot slot vind je het geen probleem om te werken op feestdagen en in weekenden. Ook woon je in of in een straal van 25 km binnen Nunspeet, waarbij het geen problemen oplevert om wisselende diensten te werken. Wat bied
Wat biedt het bedrijf?
Het echte verschil maak jij als gepassioneerde medewerker. In onze visie zijn onze medewerkers het allerbelangrijkste. Een enthousiast team met oprechte interesse in de gast zet elke dag met plezier net dat stapje extra en maakt het onderscheid. Wij zijn betrokken, enthousiast en stralen plezier uit. We kunnen relaties opbouwen en tonen oprechte interesse in de gasten. Daar worden we namelijk zelf blij van. En wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten daar een groot plezier mee doen, het is een wisselwerking, het bindt! Ons doel is dat onze gasten mooie en warme herinnering met zich mee dragen van een paar dagen op de Veluwe.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan