Meewerkend horeca ondernemer

Lazzarella

Lazzarella, dé plek voor smaakvolle pizza’s en Italiaanse gerechten, zoekt een ambitieuze BOL-stagiair(e) Horeca Ondernemer niveau 4. Ontwikkel jezelf in een inspirerende omgeving! Wat ga je doen? Leidinggeven en team motiveren. Gasten verwelkomen en bestellingen opnemen. Toezien op de bereiding van gerechten. Voorraadbeheer en logistiek coördineren. Begeleiden van cateringen. Wat bieden wij? Leerzame en veelzijdige stageplek. Begeleiding door ervaren ondernemers. Een omgeving waar kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. Ruimte voor initiatief en groei. Ervaring in het organiseren van cateringen. Wie ben jij? Volgt een opleiding Horeca Ondernemer (niveau 4) Klantgericht met passie voor horeca. Sterke leiderschaps- en organisatorische vaardigheden. Flexibel, stressbestendig en hands-on. Stuur je motivatie en CV naar emmy@lazzarella.nl en word ons nieuwste teamlid!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder