Zelfstandig werkend kok

Vincents Bed&Bistro B.V. (Aankomende) ster in de keuken gezocht!

De insteek van Vincents is de passie voor kleur, zoals Vincent van Gogh deze had. Deze is terug te vinden in het interieur, maar vooral in de gerechten. De combinatie van het gerecht en het servies maakt het nog smakelijker. De keuken is letterlijk het podium. Het keukenteam is de hoofdrolspeler op het podium. Het publiek kijkt, luistert, ruikt en proeft direct aan de bar. Alles is zichtbaar. De hele voorraad van de keuken is zichtbaar voor de gasten. In de keuken staat de Josper centraal. De Josper is een Spaanse houtskool oven. De gegrilde producten behouden hun pure smaken door de intense verhitting en krijgen een delicate rooksmaak. Als leerling zal je onderdeel zijn van ons keukenteam en leren om zelfstandig mee te draaien aan zowel de koude als de warme kant. Alles wordt bij ons vers bereid, met veel verschillende technieken en wereldse smaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaktechnische vaardigheden 1. De leerling beheerst (alle) snijtechnieken 2. De leerling kan de HACCP regels toepassen 3. De leerling kan de verschillende kooktechnieken toepassen Beroepsvaardigheden 1. De leerling kan goed communiceren 2. De leerling kan organiseren 3. De leerling kan netjes en opgeruimd werken Sociale vaardigheden 1. De leerling gaat respectvol om met gasten en collega’s. 2. De leerling staat open voor feedback en is goed in het geven van feedback aan anderen. Persoonlijk kenmerk 1. De leerling is proactief en leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Wij houden van lekker eten en kleur. Voor de meest smaakvolle gerechten passen wij een mooi kleurenpallet toe, waardoor (h)eerlijk eten nog lekkerder smaakt! Vincents is gelegen in het gezellige centrum van Etten-Leur. Van buiten is Vincents, de Frans ogende bistro, zoals Vincent van Gogh deze schilderde op zijn schilderij “Terras bij nacht”. Van binnen ontwikkelt Vincents zich tot meer dan een Franse bistro met verrukkelijk eten. De insteek van Vincents is de passie voor kleur, zoals Vincent van Gogh deze had. Deze is terug te vinden in het interieur, maar vooral in de gerechten. De combinatie van het gerecht en het servies maakt het nog smakelijker. Op dit moment zijn er in totaal 18 mensen in dienst bij Vincents, 4 in de keuken en 14 in de bediening. In ons restaurant is plaats voor ongeveer 100 couverts en wij beschikken over 25 hotelkamers. Vincents is 7 dagen van de week geopend voor lunch en diner.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder