VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Besselink rioolservice Grondwerker Rioolbedrijf

de student gaat bij ons samen met een vaste medewerker grondwerkzaamheden doen op het gebied van riolering, dit houdt in dat hij leert hoe je kleine stukjes moet straten, hoe je grondwerkzaamheden moet doen en waar je op moet letten, plaatsen kolken of inspectieputten, rioolrenovatie en aanleggen huisaansluitingen enz. de werkzaamheden starten om 7.45 op de locatie waar de werkzaamheden starten. De werkzaamheden kunnen een paar dagen achter elkaar duren maar het kan ook dat je in de ochtend op een locatie bent en in de middag op een andere plek. Het werk is zeer afwisselend.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de volgende vaardigheden; -Is correct na de klanten. -Komt met plezier na de stage. -Denkt met de collega mee. -Stelt vragen als hem iets niet duidelijk is. -Is niet bang om vies te worden -Houdt van aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij van Besselink Rioolservice bieden de student een klein bedrijf, waar een gezellige sfeer hangt en waar je geen nummer bent. Je kunt bij ons als je het werk leuk vindt en je past binnen onze kleine groep een vaste aanstelling krijgen met doorgroeimogelijkheden. We kijken dan samen met jouw wat je nodig hebt om dit doel te halen.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder