Manager / ondernemer horeca

Bilderberg Hotel 't Speulderbos Front Office stage

Vacature Stagiair Receptie / Front Office De receptie is het hart van het hotel, hier gebeurt het! Vind je het fijn om het gasten naar de zin te maken én hou je van een dynamische werkomgeving? Dan is de vacature voor Stagiair Receptie / Front Office bij Hotel ‘t Speulderbos in Garderen écht iets voor jou! De vacature voor Stagiair Receptie is één van de meest veelzijdige stageplekken die we binnen Bilderberg hebben. Je ontvangt hotelgasten, verzorgt het in- en uitchecken van de gasten en je beantwoord de telefoon. Verder neem je reserveringen aan, handel je de night audit af en verwerk je rekeningen. Ondertussen geef je gasten desgevraagd leuke tips over de omgeving, biedt je spontaan de helpende hand aan een collega en tover je een glimlach op het gezicht van iedere passant… Het moge duidelijk zijn: bij de vacature voor Stagiair Receptie / Front Office Hotel is geen dag hetzelfde! Heb jij passie voor je vak en ben je geïnteresseerd in deze stage? Solliciteer dan vandaag nog!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze stage zoeken wij iemand met enthousiaste houding, oog voor detail en die altijd de gast op de eerste plek zet.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een maandelijkse stage vergoeding van EUR 500 is er ook de mogelijkheid om tijdens je stage intern in het hotel te verblijven. Wij zijn een gezellig en hecht team waarin wij veel voor elkaar over hebben.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder