Hotel de werelt Garderen Leerplaats in Garderen incl mogelijkheid om intern te verblijven in een bungalow op het terrein
We laten je graag zien hoe leuk werken in de horeca/ hotellerie is. Wij werken op een informele maar gepaste manier. Liefst volgens de etiquette, maar veel belangrijker vinden we vriendelijkheid, plezier in het vak, oplossingsgerichtheid en hartelijkheid. Je werkt volop mee, uiteraard leren we je hoe we je alle facetten. Afhankelijk van je zelfstandigheid mag je steeds meer doen en zelfstandig meedraaien (onder supervisie van je collega's en de restaurantmanager) We hebben verschillende diensten, verdeelt over de dag. Zo leer je bv hoe je een ontbijt opstart en verzorgd, de lunch draait en ook het diner met de ala carte kaart. Daarnaast zet de bediening ook de zalen voor de vergaderingen en alles wat er bij komt kijken. Je werkt in een leuk team van veelal full timers en vaste medewerkers. De sfeer tussen de verschillende afdelingen is ook informeel en collegiaal.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ook vaardigheden leren je we graag. Zo laten we je graag groeien op alle vlakken. Enige waar je zelf voor moet zorgen is goede zin en vriendelijkheid.
Wat biedt het bedrijf?
Ben je op zoek naar een leuke leerplaats waar je veel kunnen leren maar vooral je welkom en op je gemak voelt? Wij beiden een leerplaats in een fijne omgeving, met besef dat er naast werken ook privé bestaat, gezellige collega's en een informele sfeer. Kom je niet uit de buurt? Er zijn mogelijkheden om intern te gaan. Wil je meer informatie of gewoon op de voorhand eerst even de sfeer komen proeven, laat het ons gerust weten. We laten je het hotel en wat je van ons kan verwachten graag vooraf zien. Tot snel?
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten