Restaurant De Bonte Koe -
assistent horeca, voeding of voeding instructie, miss e pace maken van de restaurant. serveren van gerechten, serveren van drank en gerecht. opleiding kok 2. miss e place maken van de keuken en assisteren van de chef en het uitserveren van gerechten. zelfstandig werkend kok 3.
Naar wie zijn wij op zoek?
gemotiveerd, leergierig, eigen indicatief.
Wat biedt het bedrijf?
doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling. hechte team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder