Kasteelhoeve Geldrop V.O.F. Gezocht: creatieve aanpakker voor onze events en bruiloften!
Binnen de Kasteelhoeve zijn er verschillende horeca activiteiten dagelijks aan de gang. Van het organiseren en voorbereiden van evenementen / bruiloften / vergaderingen tot aan de uitvoer van een chique diner of de dagelijkse high tea's / lunches van de Brasserie de Theetuin. Een uitdagende stageplaats met veel mogelijkheden voor de stagiaire. Je kunt op alle afdelingen stage lopen om een zo breed mogelijke stage ervaring op te doen. Van administratie tot aan keukenwerkzaamheden, en indien capabel genoeg ook leidinggevende werkzaamheden tijdens de operationele uitvoer.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar studenten wie het leuk vinden om in een hecht team aan de slag te gaan, van aanpakken weten en oog voor detail hebben. We vinden het belangrijk dat je zelf een leerdoel voor ogen hebt en niet simpelweg "je uren" wil maken. ;)
Wat biedt het bedrijf?
We werken in een hecht team, waarbij we eigen motivatie en inbreng belangrijk vinden. Je gaat stage lopen op het mooiste Landgoed van Nederland, met een sierlijk kasteel met prachtige stijlkamers, veel buiten ruimtes waar we gebruik van maken & moderne ruimtes in de Kasteelhoeve.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten