Hof van Huijbers Medewerker bediening met leidinggevende skills gezocht
De student of werknemer gaat werken in de bediening. Wij beginnen de dag om 10:00, we zorgen dat alles netjes is, ingedekt is en klaar staat voor de dag. vanaf 10:30 gaat het restaurant open, vaak komen rond dit tijdstip gasten koffie drinken. vanaf 11:00 is de keuken geopend en serveren wij lunch. Op onze menukaart staat een 'landenplank' deze is elke mand verschillend en ideeën hierover zijn altijd welkom! Jouw taak is bestellingen opnemen, drankjes en lunchgerechten uitserveren, drankjes maken achter de bar. Op woensdag beginnen we om 09:00. Op deze dag zal ik je leren hoe wij onze boekhouding doen. Verder op rustige momenten maken we samen roosters, op zondagen doen we de volledige bestelling. Je leert het team aansturen, de gasten ontvangen en juist placeren en mochten er problemen ontstaan kom jij met een juiste oplossing. om 16:00 sluit de keuken en om 17:00 sluit het restaurant, dan is het opruimen, kassa tellen en is de dag om 18:00 voorbij.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij als jonge ondernemers zijn op zoek naar iemand met passie voor horeca. Binnen ons bedrijf is er veel te leren ook over streekproducten. een positieve inzet is voor ons erg belangrijk. Ook eigen initiatief is erg belangrijk, heb jij een leuk idee om een 'thema avond' uit te voeren dan mag je dat zeker doen! Wij zoeken iemand die veel wil leren, mee feesten en partijen wil plannen, aspergeavonden en nog veel meer.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leuke werksfeer met een jong en gezellig team. Veel mogelijkheden om eigen ideeën uit te werken en jezelf hierin te ontwikkelen. Wil je na je stage blijven werken is dat uiteraard geen probleem! Ook hebben wij fijne werktijden (tussen 9 en 18) waardoor je nog veel vrije tijd over houdt. Wij bieden een unieke werkplek in de natuur tussen de asperge en kersenvelden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten