Mediavormgever

Curgoal Digital Marketing Multimedia Designer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste multimedia stagiair(e) om ons team bij Curgoal te komen versterken. Wordt jij enthousiast over het produceren van grafische elementen, zoals afbeeldingen, illustraties en infographics, voor gebruik op websites, sociale media, drukwerk en andere digitale kanalen en eventueel het creëren van animaties en videocontent, inclusief het bewerken en monteren van beeld- en videomateriaal? Dan ben jij misschien wel de perfecte match voor ons team. Wij bieden: Een professionele omgeving waar jouw ontwikkeling en groei voorop staan. Als Multimedia designer speel je een belangrijke rol in het creëren en ontwerpen van visueel aantrekkelijke en boeiende multimediale content. Je uitvalsbasis is ons kantoor op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. Maar je krijgt de vrijheid om op verschillende locaties te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een kandidaat die creatief, ambitieus, proactief en leergierig is. Je neemt graag initiatief en maakt makkelijk verbinding met mensen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. We accepteren ook internationale studenten. We zoeken iemand die verantwoordelijkheid neemt en gestructureerd werkt. Iemand die ervaring met bewerkings software als Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop, Lightroom. Ervaring met Adobe Premiere Pro & After Effects is een plus. Je werkt actief aan een breed scala aan projecten, begeleid door onze professionals.

Wat biedt het bedrijf?

Curgoal is een full-service digital marketingbureau, met twee vestigingen in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Geleen, op de Brightlands Campus. Ons tweede kantoor is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Onze expertisegebieden zijn digital marketing, campagnes en videoproductie. We werken voornamelijk voor internationale B2B- en B2C-klanten in de material science en innovatie-industrie. We helpen onze klanten om hun doelen sneller te bereiken, door strategisch gebruik te maken van marketingtools om met de juiste mensen in contact te komen. Grafisch design is een groot onderdeel van de meeste van onze marketingcampagnes.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Video Link

lees verder