Mediavormgever

Publistrada B.V. Betover de Wereld met Jouw Creativiteit. Sta jij te popelen om je talent te ontplooien en je stempel te drukken op de wereld van mediavormgeving? Zoek niet verder!

Publistrada levert reclame oplossingen "out of the box". Wij zijn een creatief dienstverlenend bedrijf dat Signing gerelateerde producten en oplossingen levert. Naast het standaard leveringspakket voor de sign industrie, denk hierbij o.a. aan autobelettering, bewegwijzering, XL prints, reclame masten realiseren wij ook interieur en exterieur oplossingen. Naast deze 2 diensten leveren wij ook diverse oplossingen gericht op het zich presenteren van bedrijven op beurzen, seminars en conferenties. Wij werken nauw samen met Chiaradia Exhbitions, een internationaal opererend standbouwbedrijf en Chiaradia Interieurbouw. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ons leveringspakket zeer divers is en vaak custom made. Publistrada heeft een platte organisatiestructuur en de omgang is informeel. Je krijgt vanaf dag 1 je eigen projecten waaraan je kunt werken. Wij hebben ook een senior security officer in dienst: Boris onze cavaliers king charles. We zien je graag komen! Team Publistrada

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een gezellig iemand die niet bang is om buiten de lijntjes te denken, die gedurfde ideeën heeft en deze kan omzetten in visuele ontwerpen. Iemand met lef en een pit. Iemand die onder begeleiding concepten kan omzetten in krachtige visuele boodschappen. Iemand met oog voor detail heeft. Iemand die graag samenwerkt, vrolijk is en gedijt in een omgeving waar teamwork en communicatie centraal staan. Iemand met passie voor mediavormgeving. Gewoon iemand die er zin in heeft.

Wat biedt het bedrijf?

Dynamische Werkomgeving: Je zult werken in een stimulerende creatieve omgeving waar out-of-the-box denken wordt aangemoedigd. Jouw frisse perspectief is welkom en wordt gewaardeerd. Hands-on Ervaring: Als stagiair(e) mediavormgeving krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten, van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke uitvoering. Je zult werken aan opwindende beletteringsprojecten en tegelijkertijd jouw vaardigheden verder ontwikkelen. Samenwerking en Mentorship: Je wordt onderdeel van een gepassioneerd team dat klaarstaat om hun kennis te delen en je te begeleiden tijdens je stage. Leer van de besten in het vak en laat je inspireren door hun ervaring en expertise. Ruimte voor Creativiteit: Jouw ideeën tellen! Bij ons krijg je de vrijheid om je creativiteit te laten floreren en bij te dragen aan projecten. Jouw vormgevingsvaardigheden kunnen een belangrijke rol spelen in het realiseren van unieke en impactvolle beletteringsontwerpen.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder