Leidinggevende bediening

Café Gij&ik Kom jij leren en werken op een plek waar gezelligheid, gastvrijheid, lekker eten en speciaalbier centraal staat?

De student; Werkt in de bediening, Bewaakt de voorraad, Bestelt en beheert de voorraad, Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart, Geeft leiding en voert beheerstaken uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

De motivatie om nieuwe dingen te willen leren in de praktijk.

Wat biedt het bedrijf?

Een gestructureerd omgeving waarin je kunt leren. Fouten maken mag, zo lang je er maar van leert en jezelf verbeterd. Bij ons mag je ook gewoon jezelf zijn. Samen met het team gaan we voor één doel en jij maakt vanaf dag 1 volwaardig onderdeel uit van het team. Een professioneel en gemotiveerd team, maar vooral ook erg gezellig. Gij&ik is onderdeel van Rabauw Groep waaronder andere horecabedrijven, een webshop en bierbrouwerij vallen. Bij ons heb je dus diverse doorgroeimogelijkheden. Meerdere stagiaires zijn bij ons vanuit stage doorgegroeit naar leidinggevende functies binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder