Kok

Restaurant 't Wevershuisje Op zoekt naar passie en vakkundigheid, hier zul je het vinden!

Wij zijn een klein restaurant met 52 zitplaatsen. Het restaurant is 16 Juli overgenomen door Bo & Tommie Oppers. Twee jonge ondernemers van met een groot aantal werkervaring in zowel laag als hoog segment. Beide zijn gedreven om nieuw talent op te leiden, wat natuurlijk de toekomst voor de horeca is. Binnen 't Wevershuisje werken we met een open keuken. In deze keuken staat hygiëne dus hoog in het vaandel. Verder kookt Chef Bo alleen met zelfgemaakte vers en streekproducten. De kaart is opgebouwd uit een lunchkaart, en een dinerkaart met een 3 of 4 gangen menu, A la Carte en een verrassingsmenu. Binnen deze kaarten probeert Bo met seizoensproducten te werken. Ben je op zoek naar een jonge leerbedrijf waar je intensief begeleid kan worden. Solliciteer dan snel via info@restaurantwevershuisje.nl dan hopen we je snel te kunnen verwelkomen binnen ons team. Groetjes Bo & Tommie Oppers

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, communicatief vaardig, inzet en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Intensieve en vakkundige begeleiding in een klein bedrijf in het midden segment

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder