Restaurant 't Wevershuisje Op zoekt naar passie en vakkundigheid, hier zul je het vinden!
Restaurantwerkzaamheden in een klein restaurant dat vanaf 16 Juli 2017 opnieuw geopend is. Persoonlijke en intensieve begeleiding door een jonge Gastheer/eigenaar. In de keuken worden uitsluitend gewerkt met verse en streekproducten. Verder word in de keuken alles zelf bereid en werken wij met een lunch & dinerkaart. Wij hebben een open keuken dus persoonlijk contact met gasten. Samen met Tommie & het team ga je gasten laten beleven van gastvrijheid is, in combinatie met gastbeleving door een groot assortiment van wijnen, bieren en gedistilleerd. Onze gasten en (jonge) personeelsleden staan centraal binnen de zaak. Wij vinden de mening van het personeel net zo belangrijk als die van de gasten. Wij zullen je dan ook overal bij betrekken en over mee laten denken. Lijkt het je leuk om een net gestart bedrijf verder op de kaart te zetten. En door persoonlijke begeleiding verder te ontwikkelen tot de rechterhand van Tommie. Solliciteer dan snel via info@restaurantwevershuisje.
Naar wie zijn wij op zoek?
Onze visie is: alles is te leren. Wij proberen een intensieve begeleiding te bieden, waar je van de basis kunt starten. Verder vragen wij flinke portie humor, met crème van spontaniteit afgeblust met een beetje doorzettingsvermogen. Wij hebben het vak ook ergens moeten leren, wij bieden de kans om dit bij ons te ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Een klein bedrijf met persoonlijke begeleiding door jonge gepassioneerd ondernemers en werknemers. Passie, humor en versheid staat centraal in dit bedrijf, dit zorgt dat iedere gast met een glimlach het pand zal verlaten. Verder zijn we 3 weken in de zomer gesloten, net als tussen kerst en oud op nieuw en natuurlijk met de CARNAVAL omdat wij dit natuurlijk ook niet willen missen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan