Partycentrum Het Brabantse Land Enthousiaste leerling gezocht voor onze keuken
Wil jij van koken je beroep maken? Lijkt het je leuk om andere koks aan te sturen? Als zelfstandig werkend kok kan je zelf menu's bedenken en klaarmaken. Je kijkt welke ingrediënten besteld moeten worden en geeft deze bestelling door aan je leidinggevende. Je hebt kennis van levensmiddelenhygiëne en bedrijfshygiëne. In de keuken kan je je leidinggeven aan een leerling-kok (niveau 2). Samen zorg je ervoor dat elk gerecht perfect de keuken verlaat.
Naar wie zijn wij op zoek?
* Het klaarmaken van gerechten * Het beheren van de keukenvoorraad * Je zorgt ervoor dat de keuken schoon blijft * Het organiseren van de werkzaamheden in de keuken * Je stuurt andere leerling-koks aan
Wat biedt het bedrijf?
Geniet van een nieuwe, sfeervolle locatie in het Land van Heusden & Altena. Wij zijn met ons gepassioneerde team van woensdag t/m zondag de hele dag geopend vanaf 11:30 uur tot in de late uurtjes. Lunchen, borrelen en dineren in de brasserie of op ons terras, snacken & ijsjes in het cafetaria, trouwen, feesten of een bijeenkomst organiseren in de feestzaal. Alles is bij ons mogelijk! Voel je direct thuis in onze moderne inrichting en de Brabantse gastvrijheid. Ook voor een zakelijke lunch of diner ben je bij Brabantse Land aan het juiste adres. Een stage bij Het Brabantse Land bied jou dus verschillende mogelijkheden om jezelf op alle vlakken te ontwikkelen en door te groeien!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers