Bistro de Heerlijckheid
De student of werknemer zal leren een eigen partie te gaan draaien, hierin wordt je ondersteunt en geholpen. Je eigen inbreng is zeer welkom en je creativiteit. Je maat mise en place en draait mee tijdens het diner. Ook hebben wij diverse cateringen partijen die wij leveren en waar wij soms ook op locatie koken.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student vindt het leuk om in een gezellig klein team te werken, is stressbestendig en creatief.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een erg gezellig team en vinden het ook erg gezellig als je na het werk nog een drankje doet. Mocht er van beide partijen een goede klik zijn is er ook kans op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder