Zelfstandig werkend kok

Hollands Venetië Leuke leerbaan

Hollands Venetië in Giethoorn maakt onderdeel uit van een samenwerking met een 12-tal ondernemers die gezamenlijk het Horeca College Weerribben Wieden hebben opgericht. Bij deze erkende BBL-horecaopleiding ism Deltion en Drenthe College met werkgeversfinanciering en huisvestingsmogelijkheden kun je hele brede en aantrekkelijke ervaring opdoen naast je opleiding. Je hebt gegarandeerd gedurende je opleiding werk, je hoeft niet zelf op zoek naar een leerwerkbedrijf, want je wisselt per half jaar van bedrijf en je hebt verdiepingsexcursies in de regio. In dit traject heb je ook extra coaching. Indien er vervoersproblemen zijn kan de werkgever zorgen voor een oplossing. Interesse? Kijk op www.rpahorecacollege.nl voor meer informatie of mail naar info@rpahorecacollege.nl of bel met 06 30469017 Miriam Slomp-Dekkers voor meer informatie!

Naar wie zijn wij op zoek?

Vind je het leuk om anderen naar de zin te maken en wil je daar je beroep van maken? Heb je een open en nieuwsgierige houding, ben je een aanpakker, flexibel en werk je graag in een enthousiast team? Leer je graag in de praktijk? Reageer dan zeker. Twijfel je nog? Geen probleem, we gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om te kijken of de horeca iets voor je is!

Wat biedt het bedrijf?

Het Horeca College Weerribben Wieden biedt: * erkende MBO BBL opleiding * grotendeels betaald door de werkgever * 4 dagen betaald werken, 1 dag naar school * gegarandeerde werkplekken, per half jaar wissel je om brede ervaring op te doen * extra verdiepingsexcursies in de regio * mogelijkheid van huisvesting * aantrekkelijke studentenkortingen * mogelijkheid om versneld het onderwijs te volgen * extra coaching bij studie, werk en leven

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder