Leidinggevende bediening

Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg F&B stage

Hotel Gilze-Tilburg is op zoek naar een enthousiaste stagiaire die veel energie heeft en onze collega’s wil ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Als gastheer/gastvrouw ziet geen dag er hetzelfde uit. Jij verricht verschillende taken en bent echt onderdeel van het huidige team! Jij gaat leren hoe je voor tevreden gasten zorgt. De gastheer/gastvrouw werkt in het a la carte Restaurant en soms tijdens feesten en partijen. Jij gaat leren om onze gasten de perfecte service te bieden door de gasten te ontvangen en hen van begin tot eind een onvergetelijke beleving mee te geven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrijheid en gastvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Of je nu een beginnende stagiaire bent of niet, je staat met een glimlach op de werkvloer en krijgt energie van het werken in teamverband! Ook is stressbestendigheid erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een erg aangename stagevergoeding van €400,- per maand bij een werkweek van 38 uur met elke werkdag een gratis huiskamer(lunch). Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder