Hemels Hey horecatijger! Klaar voor een nieuwe uitdaging?
- Gastvrijheid Gasten verwelkomen met een grote lach, ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen en dat ze tevreden de deur uitgaan. Ook luisteren naar de feedback van gasten en hun wensen. Vooral bijdragen van onze service om deze hoog te houden. - Bediening Verschillende werkzaamheden zoals; achter de bar, op de vloer als gastheer/ gastvrouw, het opnemen van eten en drinken, het serveren van gerechten en drankjes, tafelbereidingen, openen en sluiten van de zaak. Ook leer je leidinggeven van een team. - Achter de schermen Je leert werken met het kassasysteem, het controleren van voorraad en bestellingen doen. Ook bij evenementen staan we open voor je ideeën
Naar wie zijn wij op zoek?
Je beschikt over: Basis wijnkennis Goede motivatie Communicatief goed ingesteld Minimaal 1 jaar relevante horeca ervaring (Dus geen café) - Houding Je hebt een positieve en nette houding, vind het niet erg om soms een stapje extra te moeten zetten, leergierig, gastgericht, collegiaal en hebt soms wat slechte humor. - Inzet Je volgt een relevante horeca opleiding, bent flexibel inzetbaar zowel doordeweeks als in het weekend.
Wat biedt het bedrijf?
Leergierig? Dan hebben we jou veel te bieden! Bij hemels draait het om de gasten en we zijn bereid om er ook veel voor te doen! Ze zeggen niet voor niks ''gast is koning''. Hemels heeft een jong, ervaren en gedreven team waar je veel van kunt leren, we nemen je graag mee. Hemels heeft een mooi niveau maar heeft een ongedwongen sfeer, daar zijn wij trots op! Door onze ervaren medewerkers zijn er veel mogelijkheden; een barista cursus, wijncursus, leren leidinggeven en het organiseren van evenementen. Bij Hemels is er ruimte om te groeien, je stageopdrachten uit te voeren en er is goede begeleiding van een erkende praktijkbedeleider. Hemels Breda bied jou: -Kans om te blijven werken en door te groeien na je stage -Uitbreiding wijnkennis -Dagsluiting kassa -Verantwoordelijkheid nemen -Bestellingen plaatsen -Meegedeeld in de fooi ;)
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken