Leidinggevende bediening

PuiCk -PuiCk, in een klein team in het centrum van Breda veel verantwoordelijkheid krijgen en nemen

PuiCk is een klein bedrijf met een team van 15 medewerkers. Aangezien we per dagdeel met 3 tot 5 mensen staan. Is de stage afwisselend en zeer diverse. Je krijgt binnen dit team veel verantwoordelijkheid en kan dus in een korte tijd veel leren. Binnen PuiCk helpen we elkaar, dat betekend dus bijvoorbeeld dat we allemaal mogen afrekenen als we bij de kassa staan maar dat we ook met zijn alle de vaat bijhouden.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling is gastgericht, kan wensen van de gast inschatten De leerling kan plannen, ziet werkzaamheden uit zichzelf De leerling kan en wil graag goed in teamverband werken. Zorgt ervoor dat hij minimaal 15 minuten vooraanvang omgekleed aanwezig is in de werkruimte. Hierdoor laat zij/hij zien dat zijn collega’s op hem kunnen bouwen. De leerling moet zowel de gast alsmede ook haar/zijn collega’s met respect behandelen. De leerling hoort goed te kunnen communiceren met zowel gast als zijn/haar collega’s. Door goede communicatie worden, door zowel aandachtig luisteren als bij onduidelijkheden door te vragen, misverstanden voorkomen. Leergierig, enthousiasme en doorzettingsvermogen Flexibel, bereid om de werken tijdens avonden en weekenden Zelfstandigheid en vooruitdenkend en anticiperen op problemen

Wat biedt het bedrijf?

Indien de samenwerking van beide kanten bevalt is het indien er plek is altijd de mogelijkheid om daarna in dienst te komen voor een bijbaan of vaste baan

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder