Leidinggevende bediening

Intercity Hotel Breda Leiderschap begint met gastvrijheid! Ben jij klaar om jouw skills als leidinggevende gastheer/gastvrouw te ontwikkelen?

De leidinggevende bediening is ingesteld op het bereiken van commercile effectiviteit. Hij richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Hij stemt de producten en diensten af op relevante ontwikkelingen in de markt en koopt producten en diensten op verantwoorde wijze in. De leidinggevende bediening is ingesteld op interpersoonlijke effectiviteit. Hij staat open voor gevoelens, houding en motivatie van anderen en laat dit in zijn handelen tot uiting komen. De leidinggevende bediening beschikt over coachings- en aansturingsvaardigheden en kan luisteren om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te kunnen begeleiden. Bij de leidinggevende bediening staat dienstverlening centraal.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrijheid uitstralen: Gasten ontvangen, begeleiden en zorgen voor een warme en professionele service. Leidinggeven aan het team: Ondersteunen bij het aansturen van collega’s tijdens diensten. Operationeel meewerken: Actief deelnemen in de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling, zoals bediening in het restaurant, barservice en ondersteuning bij evenementen. Organiseren van werkzaamheden: Planningen maken en zorgen voor een soepele werkverdeling binnen het team. Kwaliteit waarborgen: Toezien op de naleving van standaarden en procedures, zodat gasten altijd de beste service ervaren. Oplossen van uitdagingen: Omgaan met klachten en onverwachte situaties op een professionele manier. Rapporteren en evalueren: Meehelpen bij het maken van evaluaties en rapportages voor verbeteringen binnen de afdeling. Als stagiair(e) krijg je de kans om zowel je gastvrijheid als je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen!

Wat biedt het bedrijf?

Dit bieden wij jou als stagiair(e)! Bij H World International vinden we het belangrijk dat jij je welkom voelt en jezelf kunt ontwikkelen. Daarom start je met een introductieweek waarin je ons hotel, de afdelingen en je collega’s leert kennen. Tijdens je stage bieden wij je een afwisselende en leerzame ervaring in een internationale omgeving, met volop kansen om te groeien. Wat mag je van ons verwachten? Een fulltime stageplaats met flexibele werktijden tussen 07:00 en 23:00 uur (ook in de weekenden). Een stagevergoeding van €750,- bruto. Een internationale werkomgeving waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Een gezellige, professionele sfeer met ruimte voor jouw ideen. Medewerkerskorting bij alle H World International hotels wereldwijd, waar ook vrienden en familie van kunnen profiteren. Jouw stage begint hier – kom ons team versterken en haal het beste uit jezelf!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder