Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg Stagiair Banqueting

Naast het restaurant is er binnen Hotel Gilze-Tilburg nog een sfeervolle (lobby-) bar en zijn er diverse zalen waar vergaderingen, evenementen, feesten en partijen georganiseerd worden. Voor particuliere én zakelijke gasten. De stagiair Banqueting werkt op de afdeling Banqueting (zalen voor vergaderingen, feesten en partijen) en draagt zorg voor een correcte opstelling van de gereserveerde zalen, is verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst en uitstekend verblijf van onze gasten in de zalen en biedt hen dé perfecte service voor de dag en/of avond die zij gereserveerd hebben!

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrijheid en gastvriendelijkheid dienen een vanzelfsprekendheid te zijn voor de stagiar Banqueting!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een erg aangename stagevergoeding van 400,- per maand bij een werkweek van 38 uur. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder