Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Renzo B.V. Restaurant RENZO maakt je groot in de horeca!

Je komt te werken in een fijn team waar veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding. We gaan collegiaal met elkaar om maar verliezen de kwaliteit daarbij niet uit het oog. Restaurant RENZO hebben we oog voor gasten. De kaart bestaat uit een a la carte deel en bites to share. Mooi opgemaakt tovert onze chef kok de lekkerste gerechten uit de keuken. Je begrijpt dat er in de horeca veel in de avond en het weekende gewerkt wordt. In onze vergoeding houden we daar natuurlijk rekening mee! Wil je in een ontspannen sfeer veel leren, dan ben je bij restaurant RENZO op het juiste adres.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van jou een open instelling. Je wil veel leren om het te gaan maken in de horeca. Een fijne communicatie met gasten en medewerkers staat bij ons centraal. Tijdens 'spitsuur' ben je bereid om net als wij dat beetje extra te doen. Daar staat tegenover dat wij altijd samen afsluiten met een gezellig drankje.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken, dan behoort een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Roosters worden ruim van te voren gemaakt en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ook part-time werken behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder