Eetcafe de Mèrt Dé plek voor een enthousiaste, energieke en leergierige horeca-topper!
We starten het schooljaar met het leren kennen van het bedrijf, collega's en diner- lunchkaart. Ongeacht het niveau bepalen we een startpunt. Gedurende het jaar werken we naar het moment waarop je zelfstandig kunt werken in de bediening. Gedurende het jaar staat persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. We bepalen gezamenlijk de route zodat de ontwikkeling en groei het beste tot uiting komt en waar jij jezelf het prettigst bij voelt!
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd en leergiering zijn staat voorop! Het startniveau bepalen we gezamenlijk en is daardoor minder belangrijk voor ons. De gast staat bij jou centraal en die wil je een bijzonder moment geven bij de Mèrt! Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand, want het één sluit het ander niet uit!
Wat biedt het bedrijf?
Eetcafé de Mèrt biedt een gezellig sfeervol eetcafe met volop leermogelijkheden. Van 's morgens tot 's avonds bieden wij Brabantse gezelligheid aan onze gasten aangevuld met een heerlijke lunch-, borrel en dinerkaart.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers