Herberg Sint Petrus
Werken in het mooiste dorp van Brabant... Hilvarenbeek. Met een echt horeca centrum met een gevarieerd aanbod van cafe's, bistro's en restaurants. Sint Petrus is al bijna 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de regio.. Een modern restaurant waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan... met een geweldige combinatie van ervaring en jeugd hebben we een enthousiast team van medewerkers waar je als leerling de kanskrijgt om onder goede begeleiding te ontwikkelen tot een volwaardig collega's. Wij hebben er zin en hopen jou ook zover te krijgen... We roosteren gezamenlijk en ruim vooruit (2 a 3 maanden minstens). Je hebt dus ook voldoend tijd voor een leuk sociaal en sportief vrijetijdsleven. Alle voorkomende werkzaamheden mbt lunch en diner. gasten ontvangen. Dranken/wijnen maken en uitserveren, Adviseren van lunch en diner. indekken, uitserveren afrondende werkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een gezellige en spontane leerling.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een echt allround kwaliteitsrestaurant en hotel. Je kunt hier echt alle onderdelen van de horeca leren.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers