Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Herberg Sint Petrus Wij zoeken gezellige en enthousiaste collega's in de bediening.

Werken in het mooiste dorp van Brabant... Hilvarenbeek. Met een echt horeca centrum en een gevarieerd aanbod van cafe's, bistro's en restaurants. Sint Petrus is al bijna 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de regio.. Een modern restaurant waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan... met een geweldige combinatie van ervaring en jeugd hebben we een enthousiast team van medewerkers waar je als leerling de kans krijgt om onder goede begeleiding te ontwikkelen tot een volwaardig collega. Wij hebben er zin en hopen jou ook zover te krijgen... We roosteren gezamenlijk en ruim vooruit (2 a 3 maanden minstens). Je hebt dus ook voldoend tijd voor een leuk sociaal en sportief vrijetijdsleven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gezellige teamplayer. leergierig en enthousiast.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een ervaren leerbedrijf. Een gezellig team van jonge parttimers in de bediening, keuken en afwas. Kwaliteitsrestaurant dat goed staat op iedere c.v.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder