Zelfstandig werkend kok

Thermen Goirle Koken in een groot wellnessbedrijf in Goirle

Wat gaat de student doen? Alles leren binnen de keuken van een groot wellnessbedrijf. Daarbij komen wekzaamheden als: • Koude & warme kant • Mis- en -place • Lunch en diner • Wekelijks inspiratie gerechten Wij hebben een zeer diverse kaart met zowel toegankelijke als culinaire gerechten. Student gaat veel leren op het gebied van kwalitatief goed koken in drukke spitsuren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Over welke vaardigheden beschikt de student? Motivatie en enthousiasme om stage bij Thermen Goirle te lopen en te willen leren. Stressbestendig is noodzakelijk in de keuken omdat het soms druk kan zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt het leerbedrijf de student? • Overwegend 4-daagse werkweek (4x 10 uur) • Onbeperkt sauna toegang • Diverse werkomgeving • Bij bewezen geschiktheid groeimogelijkheden • Ruimte voor eigen initiatief • 1 weekenddag vrij is jaarrond het streven • In de zomer ligt het laagseizoen (vakantieplanning)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder