Espressobar Hugo Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer/-vrouw, Manager/ondernemer horeca
Je helpt de chefkok met het bereiden en klaarmaken van gerechten, de mis en place, maar ook het uitlopen van gerechten Taarten bakken Granola maken Groenten snijden Scones maken
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet vooral gedreven zijn en nieuwe dingen willen leren, eigen willen maken
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een hecht en jong team. als je van je goede kant laat zien, kan het zomaar zijn dat je hier kunt blijven werken. Veel stagiaires zijn tijdens hun stage door ons opgeleid en daarna blijven hangen. Heel leuk!
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder