Pannenkoekenhuis Frittella Gorinchem Interne MBO Entree opleiding inclusief stageplaats
De student gaat aan de slag binnen ons horeca leerwerkbedrijf, namelijk een pannenkoekenhuis. Je leert de basis vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen functioneren in een bedrijfsomgeving. Je werkt samen met collega's in de keuken of het restaurant. We kijken samen met jou welke werkzaamheden het beste bij jou passen: waar ben je goed in en wat vind je leuk. Werktijden gaan in overleg. Als je de horeca werkzaamheden leuk vind, hou er rekening mee dat je ook avonden en op zaterdag werkt.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is gemotiveerd en wil graag leren.
Wat biedt het bedrijf?
Als leerwerkbedrijf zijn we er altijd mee bezig om jou verder te ontwikkelen. Deze opleiding wordt daarom intern gegeven in ons eigen klaslokaal in Papendrecht: elke maandag van september 2024 tot juli 2025. We kijken ook direct of er mogelijkheden zijn om in dienst te komen. Bijvoorbeeld als je in het doelgroepenregister staat; een beschut werken indicatie hebt of een dagbestedingsindicatie hebt. Neem contact met ons op om jouw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring