Leidinggevende bakkerij

Banketbakkerij van Dijk Werken, leren en Bakken. Wij zoeken een Leerling om de kneepjes van het vak te leren bij Banketbakkerij van DIjk

Bij Banketbakkerij van Dijk leer je alle facetten van het ambacht – van het maken van onze beroemde Bereklauwen tot het creëren van prachtige marsepeintaarten. Wat ga je doen? Werken met de beste ingrediënten en technieken Deeg bereiden, gebak decoreren en taarten maken Samenwerken in een klein en hecht team van ervaren bakkers Meedraaien in een ambachtelijke bakkerij met een rijke historie en traditionele recepten De kans om je voor te bereiden op vakwedstrijden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Een aanpakker met passie voor patisserie Iemand die leergierig, creatief en nauwkeurig is Een vroege vogel(we starten om 06:00 uur) die geniet van het bakkersambacht Wil jij jouw talent ontwikkelen in een ambachtelijke en inspirerende bakkerij? Kom werken bij Banketbakkerij van Dijk

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Leren van ervaren collega’s in een klein en hecht team Volop doorgroeimogelijkheden, zelfs tot leidinggevende Een reële kans op een vaste baan Werken met topproducten zoals Valrhona chocolade en amandelspijs volgens eigen recept.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder