Banketbakkerij van Dijk Werken, leren en Bakken. Wij zoeken een Patissier om de kneepjes van het vak te leren bij Banketbakkerij van DIjk
Bij Banketbakkerij van Dijk leer je alle facetten van het ambacht – van het maken van onze beroemde Bereklauwen tot het creëren van prachtige marsepeintaarten. Wat ga je doen? Werken met de beste ingrediënten en technieken Deeg bereiden, gebak decoreren en taarten maken Samenwerken in een klein en hecht team van ervaren bakkers Meedraaien in een ambachtelijke bakkerij met een rijke historie en traditionele recepten De kans om je voor te bereiden op vakwedstrijden!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie zoeken wij? Een aanpakker met passie voor patisserie Iemand die leergierig, creatief en nauwkeurig is Een vroege vogel(we starten om 06:00 uur) die geniet van het bakkersambacht Wil jij jouw talent ontwikkelen in een ambachtelijke en inspirerende bakkerij? Kom werken bij Banketbakkerij van Dijk
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? Leren van ervaren collega’s in een klein en hecht team Volop doorgroeimogelijkheden, zelfs tot leidinggevende Een reële kans op een vaste baan Werken met topproducten zoals Valrhona chocolade en amandelspijs volgens eigen recept.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat