Kok

Brasserie Copper Kok niveau 2 BOL/BBL

Het hangt van de student af wat de taken zullen zijn en hoe de werkdag eruit gaat zien. Wij starten het liefste bij elke student onder aan de ladder om te kijken op welk niveau de student zit. Wij kijken eerst naar jouw algemene (product)kennis. Dan bespreken we of er een voorkeur is voor het meelopen tijdens de lunch, het diner, of juist een beetje van beide! Bij ons kun je je richten op verschillende taken. Ben je helemaal weg van desserts? Dan leren wij jou eerst onze patisserie kant en kijken wij daarna naar de volgende stappen die je zou willen lopen. Of je nou liever lunch of diner draait, wij maken van jou een topkok!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gezellige student met natuurlijk passie voor het vak en die graag alles wilt leren. Wij hebben een heel jong en gedreven keuken team, dat maakt ons een extra sterk team. Alle koks hebben dezelfde achtergrond en zijn op het zelfde punt geweest als jij nu staat. Wij zoeken een gezellige leerling, die op drukke momenten ook in staat is snel en zorgvuldig te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk vinden wij het leuk om onze studenten extra te motiveren voor het horecavak! Gedreven studenten krijgen bij ons ook altijd de kans om door te kunnen groeien en wellicht naast studie ook een baan in de keuken. We hebben een klein maar hecht keukenteam en er is hierdoor altijd een gezellige werksfeer. Wij bieden ook voor studenten veel voordelen; gratis lunch of diner, meedelen in de maandelijkse fooien, personeelsuitjes en een hecht team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder