Marketing & Communication Specialist

Chador Hét Platform voor Marketing & Communication Pioniers: Leerplek met Impact!

Als content marketingstagiairs vormen wij een dynamisch duo met onze doorgewinterde marketingspecialist. Samen navigeren wij dagelijks door de branding en uitvoering van onze marketingstrategieën. Hierbij is jouw actieve betrokkenheid van onschatbare waarde bij het grondig analyseren en optimaliseren van onze online marketingprocessen. Onze webshops floreren dankzij krachtige marketingcampagnes en jouw rol is van cruciaal belang voor hun succes, door het aangaan van strategische samenwerkingen en het voortdurend inspelen op de dynamiek van de markt. In ons levendige marketingteam ben je een onmisbaar lid, waarbij je niet alleen ondersteuning biedt bij administratieve taken, maar ook jouw creatieve stempel drukt op de contentcreatie en de verbetering van onze webshops. Deze stage biedt jou een uitgelezen kans om hands-on ervaring op te doen en jezelf te ontplooien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair(e) in de zakelijke dienstverlening ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, regel je zakelijke communicatie, en verwerk je gegevens. Daarnaast werk je aan opdrachten die te maken hebben met geld, goederen en informatie. Je helpt ook mee met marketing- en communicatieprojecten, levert managementinformatie, voert marketingactiviteiten uit en doet marktonderzoek.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons kun je een inspirerende stage verwachten, waarin je gestimuleerd wordt om creatief te denken en initiatief te tonen. Je krijgt de kans om direct betrokken te zijn bij het succes van onze marketingcampagnes en webshops. Ons professionele team zal je ondersteunen en begeleiden tijdens je leerproces. We bieden volop ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng, en staan open voor jouw frisse perspectief. Kortom, deze stage biedt niet alleen de mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van content marketing te ontwikkelen, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team. Je kunt jezelf onderscheiden in de dynamische wereld van online marketing. Solliciteer vandaag nog en ontdek de opwinding van werken in een innovatieve omgeving waar jouw groei centraal staat!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder