Bar Bistro Nok NOK zoekt op het meest unieke plekje van Groningen een leerling voor in de keuken!
Bij Vermaat zit je pas echt goed! Of je nu een BOL of BBL horecaopleiding (MBO, 1 t/m 4) volgt en op zoek bent naar een parttime of fulltime stage: alles is mogelijk. Jíj bent namelijk onze toekomst. Binnen Vermaat hebben we verschillende stageplekken – zowel in de keuken als de bediening – bij gave horecalocaties, zoals musea, Schiphol, grote bedrijven en ziekenhuizen. #vrijetijdslocatie Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Samen met je collega’s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden. Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige kok. Iemand die het leuk vind om de uitdaging van een groot restaurant aan te gaan, waar veel gebeurt. Netjes werken en hygiëne zijn erg belangrijk binnen ons bedrijf. flexibiliteit inzetbaar in verband met lunch, diner en events.
Wat biedt het bedrijf?
rachtig leerbedrijf op de meest unieke locatie van Groningen. leerbedrijf waar meerdere afdelingen in de horeca mogelijk zijn. Bar Bistro/Bioscoop/Events.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring