Manager / ondernemer horeca

Bastion Hotel Groningen Stagiaire gezocht: Assistent hotel manager Bastion Hotels

Als stagiaire ben jij ook een aanspreekpunt voor gasten en medewerkers. Zo verwelkom je gasten, check je gasten in- en uit en verricht je administratieve werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het afhandelen van de facturatie en het maken van reserveringen. Een belangrijke taak hiernaast is het leidinggeven, begeleiden en instrueren van collega’s. Daarnaast ben je samen met de manager collega’s verantwoordelijk voor het Checken/controleren van de hotelkamers. Onze medewerkers dragen namelijk samen bij aan een optimaal verblijf van onze gasten. Als stagiaire ben jij een ware allrounder binnen het hotel. Naast de receptie zul jij ook meewerken in het ontbijt, restaurant, de bar, de housekeeping en de keuken. Jij bent een ware duizendpoot!

Naar wie zijn wij op zoek?

Must-haves Receptie stage (Horeca Ondernemer Manager) Bezig met de opleiding Horeca Ondernemer Manager of een vergelijkbare gastvrijheid opleiding (MBO niveau 4) Sociaal en communicatief sterk Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling als in geschrift) Kennis van de Duitse taal is een pr Flexibel en secuur Stressbestendig Verantwoordelijkheidsgevoel Een echte team-player met een hands-on mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Je bent verzekerd van een uitgebreid inwerkproces. De eerste maand volg je dezelfde training/inwerkmaand als onze nieuwe Assistent Hotel Managers, super leerzaam! Bij goede prestaties kun jij na je stage onze nieuwe collega worden! Je doet ervaring op in alle afdelingen van het hotel omdat je allround werkzaam bent. Kortom, een afwisselende stageplaats. Je mag onder begeleiding onze parttime medewerkers leidinggeven, begeleiden en instrueren. Je ontvangt daarnaast een aantrekkelijke stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder