Legal, Insurance & HR Services Specialist

Brainconsultant Zoek je een HR- stageplek waar je echt wat kan leren en bijdragen? Meld je dan nu aan!

Brainconsultant is een recruitment bedrijf gespecialiseerd in Finance en ICT. Wat doet Brainconsultant? Bemiddelen, meedenken, kandidaten voorstellen die echt het verschil gaan maken. Op een manier die past bij deze tijd. Zodat de opdrachtgevers die vaak al weten wat ze willen snel & soepel verder kunnen en klaar zijn voor de toekomst. Wat verwacht Brainconsultant van een stagiair HRM: - Enthousiast - Sociaal - Leergierig Waarom is het nou zo leuk om stage te lopen bij Brainconsultant? Het is zo leuk om hier stage te lopen omdat je komt te werken in een heel hecht team, je werkt met z n alle in dezelfde ruimte waardoor het stellen van vragen en het overleggen met elkaar ook een stuk gemakkelijker wordt. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en je leert veel nieuwe dingen. Je werkt uiteindelijk zelfstandig aan bepaalde taken maar fouten maken en vragen stellen mag altijd. Er hangt een gezellige en informele sfeer maar de werknemers zijn formeel waar nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwacht Brainconsultant van een stagiair HRM: -Enthousiast -Zelfstandig -Minimaal MBO niveau 4 HRM (HBO’ers HRM zijn ook welkom) -Sociaal -Leergierig -Gezellig

Wat biedt het bedrijf?

Hey lezers! Mijn naam is Bo Verlangen, ik ben een HRM-student van het Alfa-College MBO niveau 4. Inmiddels heb ik deze al afgerond. Ik heb 6 maanden stage gelopen bij Brainconsultant. Het is zo leuk om hier stage te lopen omdat je komt te werken in een heel hecht team waar je je snel in thuis voelt, je werkt met z’n alle in dezelfde ruimte waardoor het stellen van vragen en het overleggen met elkaar ook een stuk gemakkelijker wordt. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en je leert veel nieuwe dingen. Je werkt uiteindelijk zelfstandig aan bepaalde taken maar fouten maken en vragen stellen mag altijd. Er hangt een gezellige en informele sfeer maar de werknemers zijn formeel waar nodig.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder